TenFAST Fastighetssystem

Det moderna fastighetssystemet som förenklar vardagen för både hyresvärdar och hyresgäster.

Lättanvänt och kraftfullt

Med TenFAST får du ett komplett fastighetssystem som är byggt för webben, vilket betyder att du inte behöver installera någon programvara på din dator eller mobiltelefon. Vi erbjuder en enkel prissättning som baseras på antalet hyresobjekt, utan någon startavgift. Dessutom är TenFAST gratis för mindre hyresvärdar.

TenFAST är en flexibel lösning som passar perfekt för fastighetsägare, förvaltningsbolag och kommuner. Med vårt fastighetssystem kan du hantera allt från hyresavtal till fakturering och betalningar. Vi erbjuder också en bankkoppling som gör det enkelt att bokföra och hantera inbetalningar.

Vårt fastighetssystem är utformat för att göra fastighetsförvaltning enklare och mer effektivt för alla parter. Vi strävar efter att erbjuda en sömlös användarupplevelse och hjälpa dig att spara tid och resurser. Med TenFAST kan du automatisera dina fastighetsprocesser och få stenkoll på allt som rör din verksamhet.

Hyresavisering

Automatisering av en fastighetsägares arbetsuppgifter är kärnan av vårt fastighetssystem. Vi erbjuder automatisk avisering via e-post eller traditionell post, vilket sparar tid och minskar risken för missade deadlines eller betalningar. Dessutom är TenFAST en webbaserad tjänst, vilket gör det enkelt att använda systemet var som helst och när som helst.

Direkt bankkoppling

Fastighetssystemet har en utbyggd bankkoppling mot alla banker i Sverige och flera banker i Europa. Denna bankkoppling direkt mot ditt bankkonto innebär att samtliga transaktioner på ditt bankkonto automatiskt kan läsas av mot avier skapade i fastighetssystemet och checkas av om matchningen stämmer. Matchning sker mot flera parametrar såsom OCR-nummer, namn, belopp, m.m.

Dokumentation

En av de stora fördelarna med TenFAST är att allt är samlat i ett och samma system. Du behöver inte längre leta igenom papper och dokument för att hitta rätt avtal eller aviseringar. Istället kan du enkelt söka och hitta allt du behöver inom fastighetsförvaltning i TenFAST

"Mina sidor" för hyresgäster

TenFAST är också lätt att använda för både hyresvärdar och hyresgäster. Med vårt system kan hyresgäster enkelt hantera hyresbetalningar och kommunikation med hyresvärden. TenFAST ger också hyresvärdar möjlighet att lägga upp lägenheter och fastigheter på enklaste sätt.

Sammanfattningsvis är TenFAST det perfekta fastighetssystemet för dig som vill automatisera och förenkla din fastighetsförvaltning. Vårt webbaserade system är enkelt att använda och passar för fastighetsägare, förvaltningsbolag och kommuner. Med TenFAST får du allt relaterat till din verksamhet samlat i ett system, vilket ger dig stenkoll på avtal och aviseringar. Vi erbjuder också automatisk avisering och bankkoppling för en smidig hantering av inbetalningar och bokföring. Ta kontroll över din fastighetsförvaltning med TenFAST idag!