Vi är TenFAST

Vi som dagligen hjälper fastighetsägare, kommuner, bostadsrättsföreningar, parkeringsbolag och andra verksamheter som hyr ut objekt.

Peter

Co-founder & CEO

peter@tenfast.se

Fastighetsägare och Jur.kand. med erfarenhet från advokatbyrå, och särskilt fastighetsrätt. F.d. VD på börsnoterat fastighetsbolag och innehar flera styrelseuppdrag.

Simon

Co-founder & CPO

simon@tenfast.se

Fastighetsägare och systemvetare med erfarenhet av förvaltning, produktutveckling och produktägarskap på stor myndighet samt ett välkänt globalt IT-tjänsteföretag.

Fabian

Co-founder & CTO

fabian@tenfast.se

Utvecklare som brinner för teknik och företagande. Byggt ett flertal affärsystem och appar, bl.a. med SpaceX-ingenjörer. Varit team lead på miljardvärderat YC-bolag. Fabian leder den tekniska utvecklingen av systemet.

Mishael

Software Engineer

mishael@tenfast.se

Skicklig fullstack-utvecklare från Chalmers med erfarenhet inom startups. Mishael har en bred kunskap inom datavetenskap och arbetar med att ta fram nya funktioner och förbättra de befintliga.

Danylo

Software Engineer

kontakt@tenfast.se

Danylo är utbildad inom datautveckling med fokus på Javascript och Node.js utveckling.

Olof

Board

olof@tenfast.se

Fastighetsägare som idag agerar som senior rådgivare till TenFAST. Verksam som VD på börsnoterat mjukvarubolag, SaaS-bolag.

Bakgrund

Vi som har utvecklat Tenfast har arbetat med fastigheter och fastighetsförvaltning i över 25 år. Under vår resa med att bygga upp systemet insåg vi att det finns många fastighetsbolag i Sverige som befinner sig i samma situation som oss, alltså i behov av ett modernt automatiserat system som inte kostar för mycket.

Vår vision är att leverera det mest utvecklade och prisvärda systemet till alla fastighetsägare och andra aktörer som arbetar med fastighetsägare.

Vår målgrupp har varit små och medelstora fastighetsägare, men sanningen är att även stora och prismedvetna fastighetsägare har upptäckt TenFAST.

Om du är en hyresvärd utan ett fastighetssystem så kan du garanterat spara tid och möda genom att använda TenFAST. Det finns vissa alternativ på marknaden med liknande funktioner som TenFAST men vi är garanterat mer prisvärda och sannolikt mer nära kärnverksamheten, dvs fastighetsförvaltning. Med oss kommer du få ett modernt system samt en personlig kontakt som har en förståelse för din verksamhet och gedigen erfarenhet av fastighetsägande.

Vi arbetar dagligen med att utveckla funktionalitet till systemet som efterfrågas och som vi ser behövs. Om du har synpunkter eller idéer för utveckling är du varmt välkommen att kontakta oss!