Kom igång som hyresvärd

Som hyresvärd hjälper TenFAST dig att hålla reda på och automatisera dina arbetsuppgifter. Skapa ett konto eller Logga in. Systemet är helt gratis att testa och använda upp till 5 hyresobjekt.

Artiklar för hyresvärdar

Vanliga frågor & svar

Ja, TenFAST har en mobilanpassad version som gör att du enkelt kan använda fastighetssystemet på din smartphone eller tablet. Det gör att du alltid har tillgång till din fastighetsinformation oavsett var du befinner dig. Fastighetssystemet är användarvänligt och du kan enkelt hålla koll på dina hyresobjekt, skapa och skicka avtal, hantera in- och utflyttning och mycket mer. Så oavsett om du är på kontoret, på resande fot eller hemma, kan du alltid hålla dig uppdaterad om vad som händer i dina fastigheter.

Systemet tillåter att du som hyresvärd enkelt kan justera hyran för ett eller samtliga avtal när du vill. Justeringen kan göras både med exakt summa eller procentuellt. Avtalsskaparen innehåller en funktion för hyresjustering och med den ifylld så skapas nya hyresavier med justerad hyra automatiskt.

Ja, systemet stödjer befintliga avtal i PDF form. Vi rekommenderar att testa vår avtalsskapare som gör det enkelt att skapa nya avtal.

Vi har tre olika prisplaner: FREE, PRO och ENTERPRISE. För att se aktuell prissättning besök tenfast.se/pris

Exempel på hyresobjekt kan vara:

• Bostad
  • Kontor
  • Lokal
  • Lager
  • Parkeringsplats
  • Förråd
  • Mark

TenFAST är en it-baserad lösning för fastighetsägare och hyresvärdar som vill förenkla och automatisera sina affärsrutiner. TenFAST tillhandahåller en mängd verktyg och funktioner för att hantera och administrera fastigheter och hyresavtal, inklusive pappershantering, fakturering, in- och utflyttning, och mycket mer. Lösningen är utvecklad för att vara lättanvänd och flexibel, så att fastighetsägare och hyresvärdar kan anpassa den efter sina specifika behov.